Aleatory Design
Architecture. Interiors design. Menswear. Have a nice day :)
Aleatory Design
+
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Casa Till, Chile by WMR Arquitectos | via
Architects Felipe Wedeles, Jorge Manieu and Macarena Rabat, founders of WMR, set out to create a stylish, yet simple home inspired by the previous works of their architectural firm. WMR’s German clients wished to design the building so as not to disturb the natural skyline, or even be visible from the road. The result is a long and low single story wooden construction. It’s hard angles and straight lines create a striking contrast to the voluptuous landscape, but the building remains dwarfed by the mountainous terrain. The extended roof shelters a huge, gravity defying sun terrace partially built on stilts and overhanging the cliff edge. By using locally sourced Pine wood as the main building material, highly skilled local labor for the dangerous construction, and solar panels to provide electricity, the ecological footprint of Casa Till is as small as it’s spare silhouette.
The overall character of the home is found in it’s clean, taut lines, and the feeling of spaciousness WMR created in the relatively low square footage. The open floor plan employs a system of sliding walls, allowing for flexible room sizes and privacy levels. A large bank of floor to ceiling windows allow the enormity of the environment to create a feeling of space, and enrich the living areas with ever changing hues of the sea’s panorama, as a contrast to the light earthy tones of the interior.
CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
ombuarchitecture:

Terminal buildings
 Strömkajen • Stockholm
By Marge architect
+
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
mymodernmet:

UK-based architecture practice Invisible Studio enlisted friends and neighbors to help build this gorgeous, secluded studio in the forest near Bath, England.
+
ryanpanos:

Baroque Court Apartments | Ofis Arhitekti | Via
ryanpanos:

Baroque Court Apartments | Ofis Arhitekti | Via
ryanpanos:

Baroque Court Apartments | Ofis Arhitekti | Via
ryanpanos:

Baroque Court Apartments | Ofis Arhitekti | Via
ryanpanos:

Baroque Court Apartments | Ofis Arhitekti | Via
ryanpanos:

Baroque Court Apartments | Ofis Arhitekti | Via
+
archatlas:

Malbaie VIII Residence MU Architecture
archatlas:

Malbaie VIII Residence MU Architecture
archatlas:

Malbaie VIII Residence MU Architecture
archatlas:

Malbaie VIII Residence MU Architecture
archatlas:

Malbaie VIII Residence MU Architecture
+
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
nnmprv:

Bathing Hut by SHARE architects.
You can find me on: Instagram | Pinterest | Behance
+
subtilitas:

Brückner & Brückner - Kulturspeicher, Würzburg 2002. Via, photos (C) Peter Manev, Victor Brigola.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Kulturspeicher, Würzburg 2002. Via, photos (C) Peter Manev, Victor Brigola.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Kulturspeicher, Würzburg 2002. Via, photos (C) Peter Manev, Victor Brigola.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Kulturspeicher, Würzburg 2002. Via, photos (C) Peter Manev, Victor Brigola.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Kulturspeicher, Würzburg 2002. Via, photos (C) Peter Manev, Victor Brigola.
+
mild-bloom:

Bedroom for the anon
mild-bloom:

Bedroom for the anon
mild-bloom:

Bedroom for the anon
mild-bloom:

Bedroom for the anon
+


Modern Architecture Meets Indian Design on Houston’s Lakeshore
+
menoflookbook:

Marcel Floruss | July 2014
+
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
dezeen:

Shanghai studio Neri&Hu has completed its largest project to date – a total overhaul of a hotel in China, which features an entrance surrounded by a forest of bronze columns »
+
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
+
thisispaper:



Casa da Severa by José Adrião Arquitectos
+
jayzombie:

Contemplation at the Stahl House. Los Angeles, CA.
jayzombie:

Contemplation at the Stahl House. Los Angeles, CA.
+
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle
r3darch:

the (almost) all american house by lantz full circle